Darmowa dostawa od 300,00 zł

Blog

Kompletny przewodnik po deskach do krojenia: od materiałów po zastosowania

Kompletny przewodnik po deskach do krojenia: od materiałów po zastosowania

Spis treści:

  1. Przewodnik po deskach kuchennych.
  2. Dlaczego deski bambusowe są takie popularne?
  3. Zalety i wady desek z tworzywa.
  4. Tradycyjne drewniane deski do krojenia.
  5. Czy deski z granitu do czegoś się nadają?
  6. Jak wybrać idealną deskę kuchenną do krojenia?
  7. Kształty desek kuchennych.
  8. Czy osobna deska do krojenia mięsa i warzyw ma sens?
  9. Deski kuchenne najwyższej jakości.
  10. Czy deski do krojenia mogą tępić noże?
  11. Sekret japońskich desek do krojenia.
  12. Deski hinoki czyli z japońskiego cyprysu.
  13. Dlaczego kucharze sobie tak cenią deski kuchenne marki Hasegawa?
  14. Deski marki Asahi - trwałość i jakość na dekady.
Czytaj więcej
Prawdziwe opinie klientów
5 / 5.0 416 opinii
pixel